top of page

SMAK OG SANS SUSHI PORSGRUNN, NORGE
Sushi - Ramen - Varmmat - Boba Tea
Adresse: Storgata 145 3915, Porsgrunn
Telefon: +47 92225928

logo_1024.png

Smak og Sans Sushi
​Porsgrunn, Norge

Velkommen til Smak og Sans, din kulinariske oase siden 2014, der innovasjon møter en fusjon av norsk friskhet og japansk tradisjon.

På vårt sted imøtekommer vi dine ønsker med løfte om varierte opplevelser – enten du velger å nyte atmosfæren med vår sitte-og-spise-tjeneste, smake på smakene hjemme med våre takeaway-alternativer, eller forkjæle deg med den perfekte kombinasjonen av sushi, varme retter og forfriskende bubble tea.

Oppdag en symfoni av smaker hos Smak og Sans, der hver rett er et mesterverk.

Fra vår nøye tilberedte sushi til den fristende rekken av varme retter og den herlige tilføyelsen av bubble tea, sørger vi for at hvert bitt er en reise inn i den eksklusive riket av uovertruffen smak.

Bli med oss for en smakfull og fornuftig kulinarisk opplevelse, skreddersydd etter dine preferanser, og la Smak og Sans være din destinasjon for en verden av smaker.

Intro

Vi lager mat og serverer med hele hjertet

60.png

Varmmat

Dette er populære retter i Asia, laget med ingredienser tilgjengelige i Norge, sammen med grønnsaker og krydder importert fra Asia. Det vil gi deg en deilig følelse, smaksløkene dine vil våkne i hver rett.

5A.JPG

Sushi

Med over 15 års erfaring er vår sushi en kombinasjon av norsk laks og sjømat. Du kan oppleve de mest delikate skivene av laks og tunfisk, sammen med velsmakende biter av sushi tilberedt på riktig måte i Japan. Det blir en fantastisk opplevelse for den sultne magen din eller for å nyte sammen med familien din

Boba Tea

"Boba tea" er en populær drikk i Asia, og det er en kombinasjon av te med mange typer melk eller fruktsmaker. Milk tea blir stadig mer populært i Norge. Med ønsket om å bringe deg masse deilig mat og drikke, har Smak og Sans forsket, utforsket og lært metoder for å tilberede milk tea-drikker som passer norske smaker. Det blir definitivt en interessant opplevelse å slukke tørsten din. Med en variert meny er Smak og Sans glad for å servere deg de mest deilige koppene med boba tea.

Untitled design-3.png
bottom of page